DESPRE NOI

Istoricul si prezentarea EXPERT GROUP CONSULTING

S

ocietatea a fost infiintata in anul 2005 si de atunci pana acum in fiecare an a obtinut profit de exploatare ca urmare a desfasurarii activitatii conform obiectului de activitate cod CAEN 7022 – consultanta pentru afaceri si management. In acest timp in care a desfasurat activitati de consultanta, management, proiectare si inginerie , societatea a acumulat o vasta experienta pozitivă în pregatirea , depunerea si implementarea diferitelor tipuri de proiecte in diverse domenii de activitate de la agricultura, industrie alimentara si nealimentara la turism si implementarea / certificarea sistemelor ISO.

In cei 9 ani de activitate neintrerupta am reusit sa avem o baza de date adecvata si angajati pregatiti sa faca fata noilor provocari 2014-2020 si mai ales ritmului alert si modificarilor permanente din mediul investitiilor si al managementului de proiect.
In anii de activitate avem in portofoliu peste 135 de proiecte , in toata tara, cu o valoare de peste 50 milioane de euro. Există mijloacele potenţiale pentru a continua urmărirea obiectivelor şi obţinerea rezultatelor propuse pentru acest an, cu rezultate foarte bune.

Cererea pe piata a serviciilor de consultanta este in continua crestere ca nivel de informare si documentare , dar de aici si pana la intelegerea conditiilor de finantare si semnarea unui contract de consultanta este o cale lunga.

SC Expert Business Consulting SRL, firma certificata ISO pe managementul de proiect, si membra cu drepturi depline a ACRAFE – Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene) are ca arie geografica de desfasurare intreaga tara , dar mai ales Sud si Sud-est, cu pondere ridicata in Municipiul Constanta-Tulcea Braila si Bucuresti.

Societatea noastra asigura prestari de servicii in consultanta si management, asigurand proiectele „la gata” , adica de la faza de prefezabilitate si fezabilitate la autorizatia de functionare. Capitalul societatii este integral privat, astfel ca, ferita de ingerinte externe sau de ordin politic, exprimarea rezultatelor se face obiectiv , cu justete si impartialitate.
Expert Business Consulting Srl, societate certificată ISO -9001 şi cu consultanţi certificaţi prin cursuri de specialitate in managementul de proiect, oferă servicii de consultanţă în management în cinci domenii definite de FEACO – Federaţia Europeană a Asociaţiilor Naţionale de Consultanţă , astfel :

 • Strategia şi dezvoltarea firmelor şi organizaţiilor;
 • Sisteme administrative şi financiare;
 • Marketing şi servicii de piaţă, relaţii publice;
 • Conducerea proiectelor ;
 • Studii economice şi de mediu ambiant;

Firma a susţinut dezvoltatea întreprinderilor mici şi mijlocii din următoarele sectoare de activitate: Agricultură şi industria alimentara, Industria prelucrătoare, Alimentaţie publică, hoteluri şi restaurante, Servicii pentru firme şi instituţii

În cadrul acestor domenii de expertiză şi sectoare de activitate identificate ca fiind prioritare pentru Regiunea Sud si Dobrogea, oferim următoarele tipuri de servicii:

 • Analize diagnostic de management general
 • Analize preliminare adoptării deciziei de investiţii – analize due-dilligence
 • Servicii specifice de consultanţă în management financiar
 • Documentaţii de finanţare şi managementul proiectelor
 • Consultanta sisteme de management ISO 9001 SI ISO 22000, sisteme integrate de mangement
 • Documentatii tehnice si pentru utilizatori

Avem o vasta experienta pozitivă în pregatirea , depunerea si implementarea diferitelor tipuri de proiecte in diverse domenii de activitate

Contacteaza-ne